Om feriehuset

I kan få en fantastisk familieferie i Florida med base i vores feriehus. Vi håber du finder de oplysninger om huset du søger, og du skal ikke tøve med at kontakte os hvis du har spørgsmål!

indgang

Lej et luksus feriehus i Orlando, med masser af faciliteter, placeret tæt på de store attraktioner. Huset har 3 badeværelser, 4 soveværelser og egen pool.

Huset har plads til 8 overnattende, fordelt i 4 dobbeltværelser (1masterbedroom, og 3 værelser med enkeltsenge). Stuen er indrettet med dejlig hjørnesofa (kan laves om til dobbeltseng), spiseplads til 8 personer og udgang til egen pool. I huset er der er ikke  mindre en 3 fladskærms tv med 57 kanaler.

I køkkenet finder du alt hvad du har brug for, så muligheden for at lave mad i huset er absolut til stede. Der er 3 store badeværelser, og har du brug for at vaske tøjet, så er der naturligvis også vaskemaskine/tørretumbler.

Bo midt i alt det sjove!

Feriehuset ligger i resortet Encantada, der er beliggende blandt de største attraktioner i Orlando. Her er du tæt på 1. klasses golfbaner og en lille times kørsel fra den mexicanske bugt og Altanterhavet.

Når du har lejet vores feriehus har du fri adgang til alle faciliteterne på Encantada Resort. Her finder du en stor børnepool med tilhørende spa, 1 stor voksenpool med spaområde hvor der naturligvis er masser af liggestole, stole og borde til afslapning under palmerne.

Der er fitnessrum, legeplads til de små, fiskesø med catch and release, Internet cafe med fri adgang og stort spillerum. Ligeledes er der 24 timers portvagt, reception hvor man checker ind og ud, et stort klubhus med bar/cafe, lille butik og stor lounge. Alt dette giver den helt rette feriestemning.

Se billeder af huset

Fakta om feriehuset i Orlando

  • 4 soveværelser: 1 Master bedroom og 3 værelser med to senge hver.
  • 3 badeværelser: 1 i stueetagen, og 2 på første sal.
  • Privat pool, der kan varmes op.
  • Vaskerum.
  • Parkering lige uden for døren.
  • Tvstue og køkken.

Plantegning:

plantegning