Attraktioner i Orlando

Fantastiske Sea World
Få en fantastisk oplevelse med majestætiske dyr i Sea World i Orlando

Walt Disney World
Der er magi i vente hele døgnet rundt i magiske Walt Disney World i Orlando

Walt Disney World

Sol og sommer
Der er fantastisk vejr i Orlando det meste af året.

Walt Disney World

Walt Disney World er verdens største forlystelses park. Det åbnede i 1971 og er siden vokset til at indeholde 5 store parker, 2 vandland og et forretningsområde. Det hele er fordelt på 111 km2 svarende til Samsøs størrelse.

Læs mere om Walt Disney World i Orlando.

Universal Studios

Universal Studios® er et lille Hollywood i Orlando, hvor parken er lavet som tema med de største film som Shreck, Dødens gab, Tilbage til fremtiden, Peter Pedal m.m. TV-kanalen Animal Planet har deres eget show med dyr, der er oplært til de mest fantastiske ting.

Læs mere om Universal Studios i Orlando.

Universal’s Islands of Adventure

Sammen med Universal Studios har Universal en stor park med sjove forlystelser fordelt under store filmtemaer, Marvel Super Hero Island, Toon Lagoon, Jurassic Park, The Lost Continent og Seuss Landing.

Læs mere om Islands of Adventure.

Sea World

En af Orlandos populære attraktioner er SeaWorld, der viser imponerende shows med delfiner og spækhuggere og man kan opleve alverdens havdyr. Desuden har parken andre forlystelser som bl.a. rutschebaner. Har man pengene til det er det også muligt at komme til at svømme med delfinerne.

Læs mere om Sea World i Orlando.

Wet’n Wild

Wet ‘n Wild er et af verdens største vandland med de vildeste vandrutschebaner og sejeste vandkanoner. Her er der alt hvad man behøver for at have en god dag i våde omgivelser både for unge og voksne men også for de helt små børn. Overalt er der livreddere og man kan gratis låne redningsveste til børnene.

Læs mere om Wet’n Wild Orlando.

Discovery Cove

Discovery Cove er en smuk tropisk oase hvor I kan opleve alverdens smukke havdyr. Den store attraktion i Discovery Cove er muligheden for at få lov at svømme med delfiner, men der er en overflod af muligheder for at få fantastiske vand-oplevelser.

Discovery Cove blev stemt ind som den bedste attraktion af de rejsende på tripadvisor.com i 2013. Læs mere om Discovery Cove.